Exceedingly Good Mitwe. - Nothing But Flowers

Vardagslyx

Vardagslyx
I morgon så ska jag lyxa till det lite och åka in och göra ögonfransförlängning i  stockholm. Ögonfransförlängning är ju guds gåva till mänskligheten. Man vaknar ju liksom upp redo för att gå. Wake up with makeup helt enkelt och vem vill inte ha det så? Detta är ju något som alla kvinnor borde göra tycker jag. Vare sig man är 75 år gammal eller precis fyllt 20. Om man har små barn eller om de är utflugna sen länge. Om man är punkare eller endast går till operan för att lyssna på musik. 

Det finns så sjukt mycket ideal i det samhället som vi lever i. Och jag tror att det är skönt att bara kunna släppa dom lite och känna sig fin hela tiden. Oavsett om man har värsta festsminkningen eller om man precis klivit upp ur badet. Många är ju rädda att det ska göra ont att ha fransarna men det gör det verkligen inte, det känns ju inget alls. Jag känner aldrig att dom är där så det blir nästan en lite överraskning när man kollar sig i spegeln. Jag tycker att fransarna underlättar så mycket i vardagen, kanske speciellt nu när ungarna är små. Jag har ju liksom inte tid att stå och sminka mig och locka håret så som jag alltid gjorde förut. Så då tycker jag att det känns skönt att veta att jag inte ser ut som sju svåra år, utan att jag faktiskt ser fixad ut fastän att jag inte gjort något alls!

När man går och får dom fixade så känns det inget heller. Det är som att gå till ett speciellt rum med lugn musik för att sova. Och detta kan vi ju verkligen kalla för skönhetssömn! Man vaknar ju helt ärligt upp snyggare än vad man var när man la sig. Underbart tycker jag att det är.